اسلاید۵اسلاید۵
اسلاید چهاراسلاید چهار
اسلاید شماره ۳اسلاید شماره ۳
اسلاید شماره دواسلاید شماره دو
اسلاید شماره یکاسلاید شماره یک

Tehran

Fredericton

  • ۱– برای مهاجرت به کانادا چگونه و از کجا باید شروع کرد؟

    نظر به اینکه متقاضی مهاجرت به کانادا از نظر سن، تحصیلات، سطح زبان، میزان دارایی، نوع و سابقه کار در چه جایگاه و شرایطی قرار دارد، ممکن است برنامه های مهاجرتی متفاوتی با وی منطبق باشد و از این رو می تواند با انتخاب بهترین برنامه و راهکار برای مهاجرت به کانادا اقدام نماید.

    لذا برای بررسی و چگونگی شرایط مهاجرتی و کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با گروه مجرب ما تماس گرفته و از هر گونه راهنمایی کارشناسی شده ما بهرمند شوید.

  • ۲- برای مهاجرت به کانادا از چه مراجعی می توان کمک یا مشاوره گرفت؟

    بر اساس قوانین مهاجرتی کانادا، فقط وکلا یا اعضای شورای تنظیم مقررات مشاوران مهاجرت کانادا (ICCRC) اجازه دارند که هر گونه مشاوره قانونی و معتبر را به متقاضیان مهاجرت به کانادا ارائه نمایند.

    برای مشاهده فهرست اعضای شورای تنظیم مقررات مشاوران مهاجرت کانادا به لینک زیر مراجعه نمایید:

    http://secure.iccrc-crcic.ca/search-new/EN

  • ۳– من قصد دارم که به روش بیزینسی به استان نیوبرانزویک کانادا مهاجرت نمایم. چگونه می توانم وکیل خود را انتخاب کنم؟

     

    اداره مهاجرت استان نیوبرانزویک کانادا در سال ۲۰۱۷ و به منظور ساماندهی فرایند مهاجرتی خود از بین تعداد زیادی از شرکت های مهاجرتی، فقط تعداد ۵ شرکت فعال و واجد شرایط را انتخاب نمود، بطوریکه فقط این ۵ شرکت اجازه دارند که به نمایندگی از متقاضیان، پرونده های مهاجرتی بیزینسی را به اداره مهاجرت استان تحویل داده و پیگیری نمایند.

    شرکت مهاجرتی “Swallow Immigration Consultancy Inc” به مدیریت خانم نوشین پورجهانی با نزدیک به یک دهه فعالیت در امور مهاجرتی، یکی از ۵ شرکت منتخب استان می باشد. برای مشاهده لیست به لینک زیر مراجعه نمایید:

  • ۴– ممکن است شرایط مهاجرت به کانادا را نداشته باشم. چگونه می توانم اقامت دائم یا شهروندی کشور دیگری را برای خود و خانواده ام بگیرم؟

    کشورهای حوزه کاراییب شرقی واقع در آمریکای لاتین، امتیاز شهروندی خود را در ازای سرمایه گذاری در این کشورها به متقاضیان ارائه می نمایند. فرایند کسب این امتیاز در مدت زمان کوتاه و مطمئن بوده و مهم آنکه برای متقاضیان شرط سن، سطح زبان، سابقه مدیریت و…. وجود ندارد و به راحتی می توان برای همسر و فرزندان تا سن ۲۵ سال در یک پرونده اقدام نمود.

    برای دریافت هر گونه اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

  • ۵– من تبلیغات اخذ پاسپورت کشور دامنیکا را دیده و شنیده ام. آیا شرکت شما در این زمینه هم مشاوره و خدمات ارائه می دهد؟

     

    شرکت ما برای اخذ شهروندی از کلیه کشورهای کاراییب اقدام می نماید. اما باید توجه داشته باشید که از ماه آوریل سال ۲۰۱۷، دولت دامنیکا از پذیرش پرونده شهروندان ایرانی که منبع درآمد انها در داخل ایران است، خودداری نموده است.

    کارشناسان این شرکت آماده ارائه هر گونه اطلاعات بیشتر به متقاضیان می باشند. با ما تماس بگیرید.

  • ۶– قصد ادامه تحصیل در یکی از دانشگاهها و یا مراکز آموزشی کانادا را دارم. آیا امکان همزمان تحصیل و کار و کسب درآمد برای من وجود دارد؟

    بله، دانشجویان خارجی تمام وقت در کانادا اجازه دارند که در طول سال تحصیلی حداکثر تا ۲۰ ساعت در هفته کار کنند و در ایام تعطیلات دانشگاه نیز می توانند به صورت تمام وقت مشغول به کار باشند و از این طریق بخش و یا همه هزینه های خود را تامین نمایند.

 
 
فهرست